Ifølge Evangelisterne

-en forestilling om Jesu liv.

Lars Bo & Elisabeth

I en stemningsfuld blanding af historiefortælling, musik, teater og sang fortæller vi nogle af de bedste historier om Jesu liv fra dåb til opstandelse. Historierne kædes sammen på en måde, så man efterfølgende som tilskuer, står tilbage med en følelse af, at have fulgt Jesus nøje gennem hans liv, død og opstandelse. Med masser af dramatik og passion overleveres de kendte tekster. og understreges undervejs af finurlig musik , så både ung som gammel kan forvente på medrivende vis, at opleve historierne og teksterne som var det første gang.

Historierne fortælles af skuespiller L. B. Andersen, (nogenlunde) sådan som de er overleveret af evangelisterne. Han vil spiller også rollerne som bl.a. Johannes Døberen, Jesus, Djævelen, Salome, Herodes, Den Lovkyndige, Den Fortabte søn, Lazarus, Kajfas, Judas, Pontius Pilatus, Josef af Aritmatæa og en engel.

Det hele akkompagneres af organist og korleder i Gistrup Kirke Elisabeth Bech på bl.a. orgel, piano, tromme, skalmeje og stemme. Desuden synger hun indlagte salmer og spiller supplerende roller.

Forestillingen varer ca en time.

Lyst til at vide mere? Høre mere? Eller bare slå en sludder af:

Se vores hjemmeside
teaterfortællinger.dk

Tjek os ud på www.facebook.com/1forestillingomJesus
Tlf. 22785177
eller skriv her